Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Παλαιοπαναγιά-Αστέρας: 2-3

Δεν κατάφερε να πάρει έστω ένα πόντο η Παλαιοπαναγιά, στο 74’ η λάθος κίνηση του Σανιδά  να ανακόψει την εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον διαιτητή κ. Κέκελο  να του βγάλει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο έπαιξε σημαντικό ρόλο για την διαμόρφωση του τελικού σκόρ.
 Αμφίρροπο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με την Παλαιοπαναγιά να απειλεί πρώτη όταν στο 10’ μετά από κόρνερ του Μαράντζα ο Θώδης έπιασε την κεφαλιά και ο Τσοκάντας μπλόκαρε. Στο 12’ εκτέλεση φάουλ του Σιδερά Ι.   κεφαλιά του  Μυλιώτη  η μπάλα στα δίκτυα 0-1. Στο 14’διαγώνιο σούτ του Κανταρέλου αποκρούει ο Χασαπογιάννης στην αριστερή του γωνία. Η Παλαιοπαναγιά μετά από σέντρα του Καραπέτσα στον Μαράντζα που κάνει ωραίο πλασέ και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 48’ κόρνερ του Σανιδά κεφαλιά Πέκεζ Μ. αποκρούει σε κόρνερ ο Τσοκάντας. Στο 74’ δεύτερη κίτρινη στο Σανιδά η Παλαιοπαναγιά έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Αστέρας στο 80’ μετά από φάουλ του Κανταρέλου  σύγχυση στην περιοχή της Παλαιοπαναγιάς η μπάλα στον Μαρκέτος που με πλασέ κάνει το 1-2 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 87’ ο Μιλιώτης με καταπληκτικό σούτ  πέρασε πάνω από το τερματοφύλακα  και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίκτυα της Παλαιοπαναγιάς για Τρίτη φορά 1-3. Στο 91’ ο Τσούμας πιάνει εξαιρετικό πλασέ και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Τσοκάντα διαμορφώνοντας το τελικό σκόρ σε 2-3.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσοκάντας, Σαλωνίτης, Φούντας, Ψαθάς, Πατρινός Η., Χονδρογιάννης, Μηλιώτης, Μαρκέτος, Σέρβος, Σιδεράς, Κανταρέλος


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα




Σταμνά-Δοκίμι: 1-2
ΠΑΟ Αγρινίου-Αγγελόκαστρο: 1-0
Ευηνοχώρι-Γαβρολίμνη: 0-1
Στάνου-Εμπεσός: 1-1
Ματαράγκα-Κατούνα: 6-0
Ελπίδες-Λυγιάς: 2-3










COPYRIGHT © 2012 ASTERAS KEFALOVRISOU



  © Free Blogger Templates Spain by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP